Individuele en groepsgerichte coaching voor helder inzicht en gevoel voor richting

Op sommige momenten in het leven is het goed om stil te staan. Je te bezinnen of te beraden over de gang van zaken. Afstand te nemen van het dagelijkse. Terug te kijken, verbinding te maken met diepere lagen van je innerlijk. En vandaaruit te onderzoeken welke stappen je in de nabije of verdere toekomst zou kunnen en willen zetten. Stappen of stapjes, die passen bij jouw authenticiteit, bij jouw diepste wensen en verlangens. Stappen die je helpen om jouw natuurlijke IK te ontvouwen en het leven te leiden dat daarbij past.

Mijn begeleiding bij levens- en loopbaanvragen krijgt vorm in kortdurende individuele trajecten, waarbij zowel het rationele als het intuïtieve weten wordt aangesproken door een unieke mix van instrumenten. Daarnaast zijn er groepsgerichte cursussen en workshops, waarin meditatie, intuïtief werk en onderlinge dialoog de belangrijkste instrumenten zijn om inzicht en inspiratie te vinden. Mijn kracht ligt in mijn vermogen tot “Helder Weten” en “Diep Voelen”. Hiermee help ik je om jouw vraag vanuit een meta-positie te benaderen en te kunnen gaan zien en voelen wat jou “te doen staat”. Boven alles schep ik een veilige, open, compassievolle ruimte waarin mensen zich “geweten” kunnen ontspannen en zo de diepere gronden in zichzelf kunnen gaan ervaren. Ik ben daarin zowel professioneel maar ook als mens en als ervaringsdeskundige aanwezig en creëer zo een sfeer van vertrouwen en verbinding.

Wanneer en waarom ?

Het kan zijn dat je de behoefte aan bezinning en reflectie voelt omdat je door de waan van de dag te weinig toekomt aan momenten van de balans opmaken. In de alledaagse hektiek is er vaak weinig ruimte voor kijken, voelen en verbinding maken met de innerlijke wereld. Dat kan als een leegte of gemis ervaren worden, of een gevoel geven van “maar door moeten gaan” terwijl de diepere vervulling uitblijft.

Maar het kan ook zijn dat je tot bezinning “gedwongen” wordt door bepaalde omstandigheden in je leven. Wellicht kamp je met fysieke of psychische problemen, zijn er op relationeel gebied moeilijkheden, loop je in je werk steeds tegen bepaalde dingen aan. Misschien ben je je bezieling in je werk kwijtgeraakt en weet je niet meer welke kant je op zou willen bewegen. Of wordt je geplaagd door angst, onzekerheid, zelfkritiek, of onrust en stress.
In al deze gevallen kan je bij mij terecht voor meer helderheid, inzicht en gevoel voor richting.

Hoe ?

De individuele begeleiding start met een intake, waarin we direct aan de slag gaan met een mooi instrument waarmee jij jouw huidige positie in woord en beeld brengt. Je laat de beeldtaal van de ziel spreken (wees niet bang – iedereen heeft dit vermogen in zich!). Hierna maak ik een voorstel waarin doel van de begeleiding en mogelijke werkvormen benoemd worden. Veelal ontstaat in circa 4 tot 6 sessies genoeg inzicht om zelfstandig verder te kunnen.

Bij de groepsgerichte begeleiding gaat het om cursussen van gemiddeld 3 bijeenkomsten, in groepen van 4 – 8 deelnemers. Ook zijn er eenmalige workshops.

Lees meer over deze werkvormen onder de subpagina’s van Licht op Leven & Loopbaan (aan te klikken in de menubalk).

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.